Calendarul Evenimentelor Medicale 2016

Calendarul evenimentelor medicale 2016

INTERDIAB – Conferința Internațională Managementul Interdisciplinar al Diabetului Zaharat și Complicațiilor sale

3-5 martie 2016, Willbrook Platinum & Conference Center, București
Aflat la cea de-a doua ediție, INTERDIAB 2016 are ca temă centrală Diabetul zaharat ca boală cardiovasculară. Evenimentul promovează lucrările și cercetările originale în domeniu, care vor fi reunite în volumul de rezumate indexat ISI Web of Science Thomson Reuters Database.

Conferința Națională a Grupurilor de Lucru ale SRC

12-14 mai 2016, Hotel Ramada, Sibiu
Conferința Națională a Grupurilor de Lucru ale Societății Române de Cardiologie este unul dintre cele mai ample și reputate evenimente științifice din România și are o structură de desfășurare extrem de complexă, cu sesiuni de comunicare simultane, cursuri practice, simpozioane și o importantă expozitie medicală.

Congresul Național al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice

25-28 mai 2016, Hotel Kronwell, Brașov
Societatea Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice organizează cel de-al 42-lea Congres Național în perioada 25-28 mai 2016, la Hotel Kronwell, Brașov. Evenimentul științific este creditat cu ore de Educație Medicală Continuă de Colegiul Medicilor din România.

URGEMED 8: Urgențe medico-chirurgicale – de la cazuri clinice comentate la algoritme de diagnostic și tratament

10-11 iunie 2016, București
Curs consacrat prin actualitatea și calitatea informațiilor transmise și aflat la cea de-a opta ediție, URGEMED își propune să promoveze noile ghiduri și protocoale de diagnostic și tratament în cabinetul medicului de familie. URGEMED este singura manifestare științifică de profil al cărei obiectiv constă în prezentarea celor mai recente ghiduri și protocoale, cu participarea unor reputați medici specialiști, lideri în domeniul medical, alături de medici formatori în medicina de familie.

Congresul Național de Cardiologie, Ediția a 55-a

22-24 septembrie 2016, Centrul de Conferințe Casino și Hotel Internațional Sinaia
Evenimentul este o excelentă oportunitate pentru participanți să găsească răspunsuri concrete pentru diferite situații întâlnite în practica medicală prin intermediul unui program științific de top, cuprinzând cele mai noi descoperiri medicale, studii de caz, sesiuni și cursuri practice de educație medicală continuă.

Congresul Societății Române de Pneumologie, Ediția a 24-a

5-8 octombrie 2016, Hotel Alpin, Poiana Brașov
Cea mai importantă manifestare științifică din domeniul pneumologiei românești, Congresul Societății Române de Pneumologie va avea loc la Poiana Brașov, în perioada 5-8 octombrie 2016. Ajuns la cea de-a XXIV-a ediție, evenimentul are ca temă Exacerbarea: quo vadis? Drumul interdisciplinar al exacerbării.

Congresul Societății Naționale de Medicina Familiei, Ediția a 8-a

26-29 octombrie 2016, Palas Congress Hall și Hotel Internațional, Iași
Societatea Națională de Medicina Familiei organizează în perioada 26-29 octombrie 2016, la Iași, cel de-al 8-lea Congres cu tema Unitate în interdisciplinaritate. Pe parcursul celor patru zile de Congres vor susține prezentări importanți reprezentanți ai medicinei de familie și psihologi de renume.
Logo-Credit-White

Laboratorul a fost acreditat de Federatia Europeana de Imunogenetica (EFI) in anul 2006.